Taxatie Machines

We have a new website. Please visit mevas.net

Change Language: DEFRCZ ESPTKAREN

We inspecteren bouwmachines, vrachtwagens en kranen

Hoewel Mevas van origine een Duits bedrijf is zorgen onze internationale monteurs en technici ervoor dat het bedrijf door heel Europa en Amerika opereert. Wanneer u beslist om internationaal gebruikte bouwmachines te kopen heeft u altijd een bepaalde risico. Door onze technici vooraf uw machines te laten inspecteren weet u zeker dat u altijd de juiste keuze maakt. Ons internationale netwerk bestaat uit verschillende experts die allerlei soorten apparatuur kunnen besturen en testen. Bij Mevas weten we dat zwaar werk vraagt om veel onderhoud, daarom wilt u zeker zijn dat u de juiste bouwmachines koopt.

Inspectie van grondverzetmachines

Elk goed grondverzetbedrijf weet efficiënt om te gaan met kostbare ruimte. Hierdoor heeft u machines nodig die langdurige topprestaties leveren, ondanks het feit dat ze onder zware omstandigheden functioneren. Onze technici kunnen alles testen van graafmachines tot rupsladers en dumptrucks.

Kraan inspectie

Elke mobiele kraan moet worden gekeurd, maar bij Mevas gaan we net dat stapje verder. Wij keuren mobiele torenkranen en elk soort hijsapparatuur. Onze keurmeesters hebben ervaring met hijskranen tot wel 200 ton. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw kraan overal door de keuring heen zou komen.

Vrachtwagens inspectie

Wil je er zeker van zijn dat jouw vrachtwagen ook in Nederland door de keuring gaat komen? Hierdoor zorg je ervoor dat je niet alleen vervelende problemen voorkomt met de aanschaf van een vrachtwagen, maar ook dat er geen onverwachte problemen zijn met het volgende onderhoud. De keuringsexperts die werken bij Mevas hebben jarenlang ervaring met vrachtwagens met kranen of belasting, betonpompen en wegvoertuigen.

Taxatie & Expertise

We realiseren evaluaties voor één machine of voor een compleet machinepark. Dit kan zowel in Nederland als in andere landen zijn. Mevas heeft referenties voor grotere projecten voor bouwbedrijven, steengroeven en banken. Onze waarderingen en waardeanalyses helpen om de juiste waarden voor machines te vinden. We documenteren de conditie van het machinepark professioneel en betrouwbaar.

Een goede investering

Er zijn mensen die bang zijn dat een Mevas inspectie veel geld kost, maar we kunnen u nu al garanderen dat het minder kost dat een kapotte of gevaarlijke machine importeren. Als u meer wilt weten over de prijs of meer wilt weten wat we voor u kunnen betekenen met een eventuele evaluatie van uw machines, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onafhankelijk en taxatie

Bij Mevas zijn we branche onafhankelijk, dit betekent dat we altijd eerlijk antwoord kunnen geven op vragen. Ook is het mogelijk een onafhankelijke taxatie te krijgen zodat je de exacte waarde van jouw apparatuur weet. Ook ideaal voor financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen.

Over Mevas

Mevas heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het onderzoeken en keuren van bouwmachines en andere apparatuur. Bent u zelf monteur en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk of we u een mooie uitdaging kunnen bieden. Wij zijn specialisten voor tweedehands graafmachines en grondverzetmachines.

PDF info Taxatie Bouwmachines 

Declaration about our cookie-policy and data protection terms english / deutsch.

Taxateur bij de inspectie