Käytettyjen rakennuskoneiden tarkastus

We have a new website. Please visit mevas.net

Language: HEGRROITTKAREN

Tarkastamme käytetyt rakennuskoneet, kuorma-autot ja nosturit

Tarjoamme käytettyjen rakennuskoneiden ja kaivoskoneiden arviointipalveluja ja teknisiä analyysejä.

Mevas on itsenäinen konetarkastuspalvelu, jolla on kansainvälinen tarkastajien verkosto. Insinöörimme ovat erityisesti koulutettuja käytettyjen koneiden tarkastusta varten.

Maansiirtokoneet

Insinööreillämme on monen vuoden kokemus. Useimmat heistä ovat työskennelleet raskaiden koneiden teknikkoina. Jotkut tarkastajistamme korjaavat edelleen koneita ja kuorma-autoja. Jos tarvitset kaivurikuormaajan, käytetyn pyöräkuormaajan tai tela-alustaisen kaivinkoneen laatutarkastusta, voimme auttaa, koska se on päivittäistä liiketoimintaamme.

Kuorma-autot ja betonikalusto

Mevas on tarkastajia käytettyjä kuorma-autoja varten. Teknikot tuntevat maantiekuorma-autot, vetoautot, nosturilla varustetut kuorma-autot ja valmisbetonikuorma-autot. Ostamastasi merkistä riippumatta voimme tarkastaa Mercedes, MAN, Iveco, Scania, Renault tai minkä tahansa muun merkin. Meillä on pätevyys tarkastaa Schwing, Liebherr, Stetter, Putzmeister tai Sanny betonipumput.

Louhos- ja kaivoslaitteet

Rakastamme isoja juttuja, ja asiantuntijoillemme on ilo tarkastaa louhinta- ja kaivoskoneet. Emme pelkää tehdä päteviä tarkastuksia suurille Komatsu- tai Caterpillar-kuorma-autoille. Voimme tarjota perusteellisen tarkastuksen räjäytysreikäporille ja tietenkin myös kompressoreille ja suurille generaattoreille.

Erikoislaitteet

We can provide qualified inspection of drilling rigs and piling machines. These foundation and construction machines are very complex and have very different characteristics. To buy a machine, it is not only necessary to find a machine at the right price. It is also essential to find a machine that is in a reasonable condition. Many engineers are not qualified to check the technical condition.

Nosturi- ja nostolaitteiden tarkastuspalvelu

Osa teknikoistamme on koulutettu tarkastamaan käytettyjä nostureita ja muita nostolaitteita. Meillä on käytössämme yli 600 tarkastettua mobiilinosturia, mukaan lukien ATT-, tela-, kuorma-auto- ja tiehöyrynosturit. Tarkastamme konttien käsittelyyn tarkoitetut kurottajapinoajat ja suuret haarukkatrukit.

Rakennuskoneiden tarkastus