Inspekcija građevinskih mašina

We have a new website. Please visit mevas.net

Ko je Mevas

Mevas je međunarodna grupa inženjera sa sedištem u Nemačkoj, koja se bavi inspekcijom polovnih mašina - bagera, kamiona, dizalica, mašina za recikliranje i drugih. Pružamo u većini evropskih zemalja, kao i na međunarodnom nivou. Pomažemo kupcima polovnih mašina da znatno smanje rizik kod kupovine i osiguraju visok kvalitet i funkcionalnost polovne opreme.

Zašto nam ukazati poverenje

Naš cilj je da uverimo kupca u ispravnost mašina, kako radi sigurnosti rukovanja tako i radi mogućih šteta nastalih od neispravnih mašina. Naš tim stručnjaka je visoko obučen da pruži usluge inspekcije različitih vrsta mašina i opreme. Veliko iskustvo svrstava nas u lidera inspekcije polovnih teških mašina u Evropi, ali i šire.

Na kojim mašinama vršimo inspekciju

Vršimo inspekciju bagera, utovarivača, motornih grejdera, guseničara, teretnih vozila. Osim toga, pregledujemo pokretne dizalice do 200 tona, kao i drugu opremu za dizanje. Naročitu pažnju poklanjamo inspekciji mašina sa visokim rizikom, na primer mašina za miniranje i bušenje stena. Najteži deo predstavlja inspekcija inženjerske opreme, kao sto su bušilice i piling mašine. Imamo najbolji tim stručnjaka za inspekciju kvaliteta i davanje saveta za kupovinu.

Naša iskustva

Imamo veliko iskustvo sa mašinama raznih brendova npr. Komatsu, Caterpillar, Hitachi, Terex, Volvo i drugih, kamionima Mercedes-Benz, MAN, Iveco, drobilicama Pegson, Terex, Gipo, Finlay, Fintec, Sandvik itd.

Cena inspekcije

Pogrešna kupovina i izbor vrlo često dovedu do toga da na kraju budete na gubitku. Naši stručnjaci pružiće Vam najbolje savete pre kupovine. Da biste ih dobili, potrebno je samo da nam pošaljete jasne podatke o stanju mašine kao i Vašu lokaciju. Zatražite cenu.

Da li dobijam garanciju

Kada kupujete polovnu mašinu, garanciju za nju Vam može dati samo proizvođač. Mi ne možemo garantovati za neka dodatna ili skrivena oštećenja. Međutim, naš vrhunski tim stručnjaka, vođen dugogodišnjim iskustvom u stanju je da prepozna nedostatke i eventualne probleme koje Vi ne bi bili u stanju da primetite.

Da li dobivam jamstvo?

Kada kupujete rabljeni stroj, samo ga proizvođač može dati jamstvo za to. Ne možemo jamčiti za bilo kakvu dodatnu ili skrivenu štetu, no naš vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, prepoznaje nedostatke i moguće probleme koje ne biste mogli primijetiti.

U kojim zemljama smo zastupljeni

Zastupljeni smo na međunarodnom nivou, u skoro svim zemljama Evrope (Nemačka, Italija, Francuska, Španija, Poljska, Irska, Holandija, Velika Britanija i Mađarska). Takođe imamo pristup Turskoj, Iranu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Egiptu i nekim drugim zemljama. Mevas ima partnersku kompaniju i u SAD-u.

Ostale usluge

Nudimo usluge za finansijske institucije i osiguravajuća društva. Takođe se bavimo i velikim narudžbinama. Na primer, radimo proveru za veliku finansijsku kompaniju kao što je Caterpillar Financial, koja ima bogatu flotu. Takođe profesionalno proveravamo tehnologiju za potrebe osiguravajućih društava.

Sačuvajte ove informacije kao PDF

Declaration about our cookie-policy and data protection terms english / deutsch.

Taxateur bij de inspectie