Værdiansættelse af entreprenørmaskiner

Language: HEGRROITTKAREN

MEVAS - Inspektørerne for tungt udstyr

Mevas er en uafhængig maskininspektionstjeneste med et internationalt inspektørnetværk.

Vi tilbyder værdiansættelse og teknisk analyse af brugte entreprenørmaskiner og minemaskiner. Vores ingeniører er specielt uddannet til inspektion af brugt udstyr.

Maskiner til jordbearbejdning

Vores ingeniører har mange års erfaring. De fleste af dem har en baggrund som teknikere for tunge maskiner. Nogle af vores inspektører reparerer stadig maskiner og lastbiler. Hvis du har brug for et kvalitetstjek af en rendegraver, en brugt hjullæsser eller en gravemaskine på larvefødder, kan vi hjælpe dig, for det er vores daglige arbejde.

Lastbiler og betonudstyr

Mevas har inspektører for brugte lastbiler. Vores teknikere har kendskab til vejlastbiler, traktorhoveder, lastbiler med kraner og lastbiler til færdigblandet beton. Uanset hvilket mærke du køber, kan vi inspicere Mercedes, MAN, Iveco, Scania, Renault eller ethvert andet mærke. Vi er kvalificeret til at inspicere betonpumper af Schwing, Liebherr, Stetter, Putzmeister eller Sanny.

Udstyr til stenbrud og minedrift

Vi elsker de store ting, og det er en fornøjelse for vores specialister at inspicere maskiner til stenbrud og minedrift. Vi er ikke bange for at udføre kvalificerede inspektioner af store Komatsu- eller Caterpillar-lastvogne. Vi kan tilbyde et grundigt eftersyn af sprængboremaskiner og naturligvis også af kompressorer og store generatorer.

Særligt udstyr

Vi kan tilbyde kvalificeret undersøgelse af borerigge og pæleboremaskiner. Disse maskiner til fundamenter og ingeniørarbejde er meget komplekse og har meget forskellige funktioner. Ved køb af en maskine er det ikke kun nødvendigt at finde maskinen til den rigtige pris. Det er også vigtigt at finde en maskine med en rimelig stand. Der er ikke mange ingeniører, der er kvalificerede til at se på den tekniske tilstand.

Inspektion af kran- og løfteudstyr

Nogle af vores teknikere er blevet uddannet til at inspicere brugte kraner og andet løfteudstyr. Vi kan se tilbage på mere end 600 inspicerede mobilkraner, herunder ATT-kraner, larvekraner, lastbilkraner og vejkraner. Vi inspicerer reach stackers til containerhåndtering og store gaffeltrucks.

Inspektion af brugte entreprenørmaskiner