Αποτίμηση των μηχανημάτων

We have a new website. Please visit mevas.net

Change Language: DEFRCZ ESPTKAREN

MEVAS - Οι επιθεωρητές βαρέος εξοπλισμού

Η Mevas είναι μια ανεξάρτητη υπηρεσία επιθεώρησης μηχανημάτων με διεθνές δίκτυο επιθεωρητών.

Προσφέρουμε υπηρεσίες αποτίμησης και τεχνικής ανάλυσης για μεταχειρισμένα μηχανήματα κατασκευών και μηχανήματα εξόρυξης. Οι μηχανικοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για επιθεωρήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων.

Μηχανήματα χωματουργικών εργασιών

Οι μηχανικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν προϋπηρεσία ως τεχνικοί βαρέων μηχανημάτων. Ορισμένοι από τους επιθεωρητές μας εξακολουθούν να επισκευάζουν μηχανήματα και φορτηγά. Εάν χρειάζεστε έναν έλεγχο ποιότητας για έναν εκσκαφέα-φορτωτή, έναν μεταχειρισμένο τροχοφόρο φορτωτή ή έναν ερπυστριοφόρο εκσκαφέα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, διότι είναι η καθημερινή μας δουλειά.

Φορτηγά και εξοπλισμός σκυροδέματος

Η Mevas διαθέτει επιθεωρητές για μεταχειρισμένα φορτηγά. Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν για τα φορτηγά δρόμου, τα τρακτέρ, τα φορτηγά με γερανούς και τα φορτηγά για έτοιμο σκυρόδεμα. Ανεξάρτητα από τη μάρκα που αγοράζετε, μπορούμε να επιθεωρήσουμε Mercedes, MAN, Iveco, Scania, Renault ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Έχουμε τα προσόντα να επιθεωρούμε αντλίες σκυροδέματος των Schwing, Liebherr, Stetter, Putzmeister ή Sanny.

Εξοπλισμός λατομείων και ορυχείων

Μας αρέσουν τα μεγάλα πράγματα και είναι χαρά για τους ειδικούς μας να επιθεωρούν μηχανήματα για λατομεία και ορυχεία. Δεν φοβόμαστε να πραγματοποιήσουμε εξειδικευμένες επιθεωρήσεις για μεγάλα φορτηγά Komatsu ή Caterpillar. Μπορούμε να προσφέρουμε έναν ενδελεχή έλεγχο των γεωτρύπανων εκρηκτικών οπών και φυσικά επίσης για συμπιεστές και μεγάλες γεννήτριες.

Ειδικός εξοπλισμός

Μπορούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένη εξέταση των γεωτρύπανων και των μηχανημάτων πασσάλων. Αυτά τα μηχανήματα για θεμελίωση και μηχανική είναι πολύ περίπλοκα και έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά. Για την αγορά ενός μηχανήματος, δεν είναι απαραίτητο μόνο να βρεθεί το μηχάνημα στη σωστή τιμή. Είναι επίσης ουσιώδες να βρεθεί ένα μηχάνημα με λογική κατάσταση. Δεν υπάρχουν πολλοί μηχανικοί που έχουν τα προσόντα να εξετάσουν την τεχνική κατάσταση.

Υπηρεσία επιθεώρησης γερανών και ανυψωτικού εξοπλισμού

Ορισμένοι από τους τεχνικούς μας έχουν εκπαιδευτεί να επιθεωρούν μεταχειρισμένους γερανούς και άλλο ανυψωτικό εξοπλισμό. Μπορούμε να ανατρέξουμε σε περισσότερους από 600 επιθεωρημένους κινητούς γερανούς, συμπεριλαμβανομένων των γερανών ATT, των ερπυστριοφόρων γερανών, των γερανών που τοποθετούνται σε φορτηγά και των οδικών γερανών. Επιθεωρούμε στοίβακτους προσέγγισης για τη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων και μεγάλα περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα.

Επιθεώρηση μηχανημάτων έργων