Jentera Pemeriksaan, forklift, kren, trak

Penilaian untuk mesin dan trak

Adakah anda akan membeli mesin terpakai di Eropah atau di tempat lain? Anda tidak tahu jika anda boleh mempercayai pembekal. Adakah ia satu risiko untuk menghantar dia wang? Jika anda memerlukan sokongan dengan import peralatan yang digunakan anda boleh menghubungi MEVAS syarikat. Kami boleh membantu anda untuk membuat pembelian jentera berat berjaya.

Yang Mevas? Di mana kita bekerja?

Mevas adalah sebuah syarikat Jerman. Kami mengkhususkan diri dalam pemeriksaan pra-penghantaran semua jenis pembinaan mesin, lori dan kren. Kami mempunyai rangkaian jurutera dalam banyak Negara. Mevas melakukan pemeriksaan mesin besar di Belgium, Czech, Denmark, Perancis, Jerman, Hungary, Itali, Lithuania, Portugal, Qatar, Oman, Sweden, Turki, Iran, Iraq, Mesir, Poland, Rusia, United Kingdom, Belanda, Emirates , Sepanyol, Norway, Slovenia, Slovakia dan beberapa negara lain.

Apakah jenis mesin yang boleh kita menilai?

Kami mempunyai pengalaman dengan jengkaut, loaders roda, jentolak, traktor, Pemuat trek, pavers asfalt, crusher, kren, jenkaut perobohan, mesin jentera tanah, penggred motor, penggelek dan peralatan lain. Kita boleh melakukan pemeriksaan ke atas lori, lori pembancuh, pam konkrit, trak bomba dan mesin menyapu.

Mendapat manfaat daripada pengalaman dan kepakaran kami

Kami boleh membantu anda untuk mencari penyelesaian yang terbaik untuk kerja-kerja anda. Jurutera MEVAS mempunyai pengalaman lama dalam industri pembinaan. Kita tahu yang mesin boleh menjadi pilihan yang terbaik untuk kerja anda. Bagi setiap kerja pembinaan mesin khusus dalam saiz yang berbeza boleh didapati. Kami boleh membantu anda untuk memilih mesin pembinaan yang betul untuk permohonan anda. Jika anda perlu untuk menggali lubang, jika anda bekerja di kuari atau lombong, kami boleh membantu anda untuk memilih terbaik mesin pembinaan terpakai. Dan selepas anda dapati mesin yang terbaik kita boleh menjalankan pemeriksaan untuk anda sebelum penghantaran. Dengan cara ini anda akan mendapat mesin yang baik untuk wang anda.

Kami bertutur dalam Bahasa Inggeris, Jerman, bahasa Perancis dan Sepanyol.

Penghantaran mesin, Penjualan alat ganti

MEVAS boleh menyokong anda dengan nasihat mengenai penghantaran mesin ke negara anda. Kami boleh membantu anda untuk mencari alat-alat ganti. Kami tahu ramai pakar di seluruh dunia dan kami boleh membantu anda untuk mencari mesin yang anda perlukan. MEVAS boleh meninjau barang anda sehingga ia sampai ke pelabuhan untuk penghantaran. Kami akan membantu anda untuk membuat mesin import selamat.

MEVAS has a lot experience with machines of Caterpillar, Volvo, Komatsu, Terex, Liebherr, Case, CNH, New Holland, Hitachi, Grove, Tadano, Faun, Bomag, Voegele, Putzmeister, Schwing, Mercedes Benz, MAN. Call us to get more info about the service we can offer. On our contact page you can find all possibilities to get in contact with MEVAS.

Inspection info in various languages

We have added some basic info about Mevas Machinery inspections. You can find informations in Armenian, Azerbaijani, Estonian, Georgian, Dansk, Hebrew, Hindi, Indonesian, Malay, Korean, Mongolian, Swahili, Finnish, Swedish, Tajik, Thai, Turkish, Uzbek, Vietnamese, Kazakh , Serbian and Malaysian language.

Declaration about our cookie-policy and data protection terms english / deutsch.

Beispielbild