Undersøgelse for maskiner og lastbiler

Survey for machines and trucks

Vil du købe en brugt maskine i Europa eller i et andet sted? Du ved ikke, om du kan stole på leverandøren. Er det en risiko at sende ham penge? Hvis du har brug for støtte med import af brugt materiel kan du ringe virksomhedens MEVAS. Vi kan hjælpe dig til at gøre indkøb af tunge maskiner til en succes.

(Vi er kede af det. Dette er en destinationsside, og sproget er oversat af en computer. Bedre at reead den engelske version af vores hjemmeside.)

Hvem er MEVAS og hvor vi arbejder?

Mevas er et tysk selskab. Vi er specialiseret i pre-levering inspektion af alle slags entreprenørmaskiner, lastbiler og kraner. Vi har et netværk af ingeniører i mange lande. Mevas gør inspektion af store maskiner i Belgien, Tjekkiet, Danmark, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Italien, Litauen, Portugal, Qatar, Oman, Sverige, Tyrkiet, Iran, Irak, Egypten, Polen, Rusland, Storbritannien, Nederlandene, Emirates , Spanien, Norge, Slovenien, Slovakiet og visse andre lande.

Hvilken slags maskiner kan vi evaluere?

Vi har erfaring med gravemaskiner, gummihjulslæssere, bulldozere, traktorer, larvebåndslæssere, Asfaltudlæggere, knusere, kraner, nedbrydningsmaskiner, gravemaskiner, vejhøvle, ruller og andet udstyr. Vi kan gøre inspektion på lastbiler, mixer lastbiler, betonpumper, brandbiler og fejemaskiner.

Drag fordel af vores erfaring og ekspertise

Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dit arbejde. MEVAS ingeniører har en lang erfaring inden for byggebranchen. Vi ved, hvilken maskine kan være det bedste valg for dit job. For hver anlægsarbejdet er særlige maskiner i forskellig størrelse til rådighed. Vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige konstruktion maskine til din ansøgning. Hvis du har brug for at grave et hul, hvis du arbejder i et stenbrud eller i en mine, kan vi hjælpe dig med at vælge den bedste brugte entreprenørmaskine. Og efter du har fundet den bedste maskine, vi kan foretage inspektion for dig, før levering. På denne måde vil du få en god maskine for pengene.

Vi taler engelsk, tysk, fransk og spansk.

Forsendelse af maskiner, Salg af reservedele

MEVAS kan støtte dig med rådgive om maskinen forsendelse til dit land. Vi kan hjælpe dig med at finde reservedele. Vi kender mange eksperter rundt om i verden, og vi kan hjælpe dig med at finde den maskine, du har brug for. MEVAS kan overskue din last, indtil den nåede porten for skibsfarten. Vi vil hjælpe dig med at lave en sikker maskine import.

MEVAS has a lot experience with machines of Caterpillar, Volvo, Komatsu, Terex, Liebherr, Case, CNH, New Holland, Hitachi, Grove, Tadano, Faun, Bomag, Voegele, Putzmeister, Schwing, Mercedes Benz, MAN. Call us to get more info about the service we can offer. On our contact page you can find all possibilities to get in contact with MEVAS.

  • home
  • contact
  • languages
  • network
  • photos
  • links
  • about us
  • prices
  • Beispielbild